maanantai 25. marraskuuta 2013

MUSH Jouluiloa -kampanja 2013

Kissojen ja koirien barf-valmisruokamerkki MUSH järjestää tänä vuonna joulun alla kampanjan, jossa jokaisella on mahdollista jakaa muutama MUSH Vaisto-lihapulla tai MUSH BARF-kissanruokaa kodittomille eläimille.
Kampanja aika on tästä päivästä 9. joulukuuta asti, joten tässä on aikaa houkutella myös kaverit mukaan. :)

Hyvän tekeminen on tehty simppeliksi, tykkää vain MUSHin Fecebook-sivusta. Lisäksi voit auttaa useammalla lihapullalla seuraavin keinoin:

- twiitti: ‪#‎mushjouluiloa2013‬
- Instagram-tagi: #mushjouluiloa2013
- blogipostaus
- ja blogiin lisätty kampanjabanneri

Tässäpä nyt postaus ja kampanjabanneri, Facebook-sivusta olen tykännyt jo ajat sitten :) 


Jos haluat lisätä bannerin myös omaan blogiisi, ohjeet löytyvät täältä. :)


Aiemmin jo postailin eläinsuojelun heijastimista, ja kuten siinäkin asiassa, tässäkin pienestä teosta syntyy lopulta iso läjä ruokaa.
Älköömme nyt takertuko myöskään tähän meneillään olevaan MUSH täysravinto .. or not -keskusteluun, olimme sitten itse kukin mitä mieltä tahansa. :)


Muistuttaisin myös meneillään olevasta arvonnasta, joten jos kiinnostusta osallistumiseen on, klikkaa itsesi arvontasivulle. Osallistumisaikaa on vielä pari päivää 28.11. asti. Jospa sitä itse sitten siirtyisi piikkimatolle, koska muuten täytyy taas hakea lääkäristädiltä relaksanttikuuri tämän niska-hartiatapauksen hoitoon... Ei pitänyt alunperin avata koko konetta lainkaan, mutta pakko oli, koska tämän kampanjan Facebookista bongasin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti