sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kuvia ja kuulumisia

Kuvien laatu saattaapi olla häpeällisen huono tässä järjestelmäkameroiden maailmassa, mutta minkäs teet, kun sellaista ei ole. Tyytykäämme siis kännykkäkameraan ja tähän ihanaan syksyn ja tulevan pimeän talven valopulaan, jonka ansiosta kaikki kuvat on otettu ikkunan äärellä. Ai tätä vaihtelun määrää. 
No, toivotaan, että talvi tuo tullessaan valkean lumipeitteen ja aurinkoisia päiviä, niin se tekisi kuvaamisestakin vähän helpompaa ja mielekkäämpää.

Morkkis esittelee rintakarvojaan :)

Meillä on tällä hetkellä tämmöinen pikkarainen kiipeilypuu, varmaan alle metrin korkea, mutta kaksitasoinen. Eilen tilasin Mustista ja Mirristä pojuille vähän isomman, mutta tutkitaan sitä ja lähetyksen muuta sisältöä lähemmin sitten, kun paketti on saapunut. :) Otin poikien pesuhetkestä videota, ja vahingossa painoin kameranappia siinä samassa, ja muistiin tallentuikin tälläinen söpö nenimisotos. :3 Pojat ovat jo keskenään kuin oikeat veljekset, mutta Pennistä kyllä paistaa vielä pieni mustasukkaisuus, jos lellin Morrista, tai kun pikkuinen tulee viereen nukkumaan.
Hassua, koska kärsin kyllä Morriksen suunnilta tulevasta luottamuspulasta, pentu ei ole vieläkään tottunut minuun samalla tavoin, kuin Penni pienenä... Tuntuu siltä, että Morris hyväksyy sormeni ainoastaan puruleluksi, ei korvantausten kutitteluun, vatsapuolesta puhumattakaan. Koita siinä sitten totuttaa pentu hammastarkastuksiin ja kynsienleikkuuseen... 

Mää venyytän kaulaaaa nii pese säää :3
Joookei.

Toinen on pelle ja toinen ottaa vakavasti..


Jos joku tietää, minkä värinen Morris on, niin saa toki kertoa. Päävärinä on musta ja hopeanharmaa ja kuviona tiikeri.. Naamassa on ruskeaa ja selässä muutama valkoinen haiven. Myös tassuissa on pieniä valkoisia läikkiä.

Huomenna onkin sitten edessä hiekan vaihto ja toivonmukaan myös postausta aiheena... mikäs muukaan kuin meijän kissanvessat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti