perjantai 22. marraskuuta 2013

Heijastin heilumaan hyvän asian puolesta!

Illat, ja päivätkin, ovat jo pimenneet niin, että nyt on viimeistään aika ryhtyä heijastimen hankintaan. Itse olen jo noin kuukausi takaperin hankkinut itselleni uuden heijastimen hukkuneen pääkallon mallisen koviskilluttimen tilalle, ja tällä kertaa päätin kuluttaa rahani heijastimeen, joka edesauttaa sekä minun turvallisuuttani että monen pienen karvakorvan elämää.

Tilaa heijastimia täältä: http://www.tesy.fi/index.php?oid=12

Tilasin oman kuntani eläinsuojeluyhdistykseltä heijastimen hintaan 3,50€ + kirjemaksu. Tai no, tilasin niitä oikeastaan kolme, itselleni, isännälle sekä vielä pikkuveljelleni, joka tosin ei ole vielä saanut omaansa. Pienelläkin rahalla pystyy tekemään hyvää, ja kun tekee pieniäkin lahjoituksia pitkin vuotta, kertyy niistä lopulta yllättävänkin suuri summa. Siksi meidän kaikkien suinkin kynnelle kykenevien tulisikin muistaa itsemme lisäksi myös muita, ja tarjota apua, pientäkin sellaista.
Esimerkiksi meillä täällä Turussa voi Citymarketeissa jättää pullonpalautuskuitin eläinsuojeyhdistykselle, hyvään tarkoitukseen, ja ainakin kertaalleen vuodessa on Cittareissa keräys, johon saa päivän ainaka tuoda mukanaan tai ostaa kaupasta kissan- tai koiranruokaa ja lahjoittaa se eläintensuojeluyhdistykselle. Sinne isäntä vei meiltä muutama kuukausi sitten kassillisen ruokaa, kun itse en töiden takia päässyt mukaan lahjoitusreissulle.

  • Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistys Pesun hauska pesukarhuheijastin löytyy täältä.
  • Suomen eläinsuojeluyhdistysten liiton alaisten jäsenyhdistysten jäseneksi voit liittyä täällä. Jäsenmaksu on useimmissa yhdistyksissä 30€ vuodessa, ja se sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden. 
  • Kummilahjoittajana voit lahjoittaa haluamasi summan kuukausittain eläinsuojelutyön hyväksi. Kummiksi voi liittyä joko oman paikkakuntansa tai Suomen eläinsuojeluyhdistykseen. 


Miten teillä autetaan tai haluttaisiin auttaa kodin ulkopuolisia karvatassuja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti