keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Vinkki pukinkonttiin

Meillä tämä ihanuus ei ehtinyt odotella jouluun saakka, sillä oli pakko saada pari jouluista kuvaa meidän pojista työpaikan lehteen, mutta tässä kuitenkin kuvien kera lahjavinkki, joka tuo iloa niin kissoille kuin omallekin silmälle: lampaantalja!Olin jo pitkään haaveillut lampaantaljasta, mutta nuo tuppaavat olemaan varsin hinnakkaita.. Onneksi nyt löysin eirttäin hyvään hintaan vähän pikkuisemmat taljat pojille. Molemmille tietysti omansa, jottei taljakateutta synny... ja jotta voisin itsekin välillä nauttia taljan tuomasta pehmeydestä ja lämmöstä sisustukessa.

Morrista totta puhuen vähän jännittää koko talja.. siihen ei voi mennä päälle, mutta sen reunoja voi nuuhkia varovasti. Pikkuinen ei uskalla koskeakaan taljaan, vaikka Penni tyytyväisenä makoilisikin taljan päällä itseään peseskelemässä tai unia nähden. Penni siis suorastaan rakastaa taljaa! Enkä ihmettele, on se niin ihana, että välillä täytyy itsekin painaa pää sen villaa vasten..

Tässäpä muutama jouluinen kuva meidän kisuista, todisteeksi siitä, että hengissä ollaan, vaikka aktiiviustaso onkin harmillisen alhainen. :)

Morris on oikeasti turvallisen 10cm päässä taljasta :)

Pennin uusi lemppari-lepopaikka <3
Taljalle on myös ihana torkahtaa <3
Taljojen lisäksi kissoja hemmotellaan jouluna namusilla ja uusilla leluilla. Katsotaan niitä sitten aattona lähemmin! :)

Tässä vielä kolmas kisumme iki-gepardinpentu Ville, joka on pelastettu joskus ehkä seitsemän vuotta sitten Virolaisesta lelukaupasta ihan liian söpönä sinne jätettäväksi ;)Muistetaanko teillä karvakorvia joulunaikaan? :)

2 kommenttia:

 1. Meillä Tofua ei kiinnosta lampaantalja sitten ollenkaan ja Neve käy nyppimässä taljasta karvaa! Joululahjaksi meidän kisut sai uusia leluja ((:

  Penni ja Morris ovat supersuloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, he on kyllä ihania <3 Mamin halipallukat :D

   Poista