lauantai 7. joulukuuta 2013

Mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa!

Itsenäisyyspäivä on jo miltei ohi, mutta paljon on tänään saatu aikaiseksi. Kissojen iloksi pystytin joulukuusen, ja latvatähden virkaa toimittaa riikinkukkokoriste.. oikea houkutuslintu!

Penni suhtautui viime jouluna kuuseen erittäinkin rauhallisesti, kiipeli vain pari kertaa, ja koristeitakin hän pudotteli vain muutamaan otteeseen. Olen silti todennut, että lasikoristeita ei kannata alaoksille ripustaa..

Pentu-Penni tarkkailupuuhissa..Viime jouluna meille tuli töihin myyntiin tällainen aivan ihana kissojen tonttulakki, joka toimittaa pesän virkaa :) Penni rakastui siihen ja viettikin hyvin monet aamu-, päivä-, ilta- ja yöunetkin hatussa köllien. Herra on nyt vähän ylisuuri hattuun, joten tänä talvena lakki voikin sitten lämmittää pikku-Morrista :)


Ihmisten iloksi tuli leivottua pipareita ja eilen vieteltiin työporukalla pikkujouluja, joihin leivoin kahvin seuraksi glögijuustokakun. Kokeilkaapa varsinkin tuota juustokakkua, jos alkoi herkkuhammasta kolottaa. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo tonttulakki <3 varmasti mukava köllöttelypaikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Pennillä oli kyllä kovemmassa käytössä pentuna, kuin Morriksella.. Ehkä syy on tuo lattiataso, sillä Morris on huomattavasti kiipeileväisemää sorttia, kuin Penni. Täytyy nostaa lakki tuohon sohvannurkkaan...

   Poista
 2. Ihan mahtavaa joulukorttimateriaalia! Mistä noita lakkipesiä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Stockalta viime jouluna, mutta tänä vuonna ei ainakaan siellä ole valikoimissa. Merkkiä en valitettavasti muista :/

   Poista