sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Jännitystä

Huomenna on tärkeä päivä, sillä haemme toisen kissamme uuteen kotiinsa. :3 Nimen paljastan seuraavassa kirjoituksessani, saas nähdä, ehdinkö jo huomenissa postailemaan, vai sirtyykö seuraava kerta tiistaille. Sen verran voin pennusta paljastaa, että hän on Penniä huomattavasti tummempi väritykseltään, ja karvan pituuskaan ei ihan samanlainen ole..

Tässä vauvakuva Pennistä (= hänen ylhäisyydestään) :)


Koska vuoden vanhan Penni-kissamme ruokavalio koostuu pääasiassa raa'asta lihasta ja lihaisista luista, haluan toki jo pienestä pitäen totuttaa pikkuisenkin oikeanlaiseen ruokavalioon. Huomenna matkaankin lemmikkieläinliikkeeseen ostamaan sekä Applawsin penturaksuja että Canaganin kanapohjaista kuivamuonaa. Kotona minulla onkin jo muutama pussi Ziwi Peakin peura&kala -kuivamuonaa, joka on yksi tuote erään yliopistotutkimuksen mukaan markkinoiden parhaassa lemmikinruokasarjassa. Kirjoitan Ziwi Peakista oman juttunsa myöhemmin, mutta voin suositella tätä sarjaa kaikille kissanomistajille. Tulossa on myös ruokavertailua ja mietteitä kissan ruokinnasta ylipäänsä.

Pennun saapuessa on myös hyvä tilaisuus alkaa käymään läpi peruasioita kissan hoidosta noin ylipäänsä. Vessa-asiaa ja turkinhoitoa sekä ohjeita kynsien leikkaamiseen on tulossa. :)

Nyt jään innolla odottelemaan uutta pikku tulokasta, voi tätä vatsassa lentelevien perhosten määrää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti