torstai 1. toukokuuta 2014

Päivä kuvina 1

Sain Piiviltä haasteen viiden päivän esittämisestä kuvina. Tästä lähtee vaikkakin niukan tekstiosion kera :)


Morriksen eka karvapallo.. aika säälittävän kokoinen, ei edes peukaloon verrattavissa! Tämän tuottamisääniin oli mukava eilen aamulla herätä :)
Meillä leijailee taas kevään tullen huomattavat määrät karvaa ilmassa, ja aina Penniä silittäessä käteen jää tuppo karvaa. Ihanaa. Syksyisissä lukemissa ei vielä olla, mutta odotellaan sään lämpeämistä...


Olen ruvennut tekemään yrttikylpyjä rahoittaakseni atooppista ihoani, ja olenkin huomannut merisuola-timjamiteessä lillumisen erittäin tehokkaaksi ihoavuksi. Tässä pikkupelkuri-Morris on uskaltautunut veden äärelle... Seuraavassa kuvassa herra dippaisi molempia etutassujaan vedessä samaan aikaan ja siitähän seurasi luiskahdus :D Valitettavasti tästä ei ole kuvamateriaalia ja onneksi luiskahdus oli vain puolittainen..

Ihan joka päivä ei tule kuvia ehkä otettua, tänäänkin oltiin koko päivä pois kotoa ja näin hämärissä ei enää viitsi kameraa esiin kaivaa.. Kännykän muistikin on niin täynnä kuvia että siinä kamera toimii erittäin hitaasti. Kaiken lisäksi tämän päivän kuvissa olisi ollut koiria.. :)

Moni on jo tähän haasteeseen ottanut osaa, joten jaan haasteen eteenpäin niille, jotka eivät vielä ole sitä päässeet/joutuneet tekemään (miten kukin ottaa). No, pakotetuksi ei nyt kenenkään tarvitse itseän tuntea koska nimiä ei julkaista! :)

4 kommenttia:

  1. No huh miten vaarallisilla vesillä ollaan oltu. Oikein veteen luiskahdettu.. :)
    Mutta todentotta, yrttikylpy kuulostaa mahtavalle.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  2. Krvapallo mikä karvapallo! Ja ihan Morriksen oma tekemä! :)

    VastaaPoista