sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sitä sun tätä sekä linkki Kissankujeita-blogin arvontaan

Hengissä ollaan, vaikka mitään ei vähään aikaan ole blogin puolella tapahtunutkaan. Joulukiireet ja jatkuva tuloaan tekevä flunssa (?) ovat vetäneet jaksamisen niin nollille, etten tänne asti ole sitä päässä pyöriteltyä materiaalia saanut. Juttua on tulossa niin tauriinista kuin proteiineistakin, mutta kun asia ei ole niin yksinkertainen kuin 'kissalle välttämätön ''aminohappo'' ' taikka 'yhtäkuin valkuaisaine'. :D Tai voisihan se olla, ellen haluaisi kaivella asioita edes pikkuisen syvemmältä ja viettää uudenvuodenaattoa sappinestettä miettien.. :)

Uusi vuosi tuo blogiinkin vähän uusia tuulia, nimittäin minulla on nykyään järjestelmäkamera! Jihuu! Ja ehkä täälläkin tullaan näkemään kännykkäkameraa parempia kuvia tulevaisuudessa kun opin sitä vekotinta ensin käyttämään edes jotenkin vältävästi. :D Ainakin sillä saa hämärässä ihan miljoona kertaa parempia kuvia kuin kännykällä (minulla ei siis ole Lumiaa..).

Penni tunnelmoi.


Lisäksi meille on tänään saapunut Seppo -tulostin, eli pääsen printtailemaan kaikkea kivaa iltalukemistoa (kuten FEDIAFin 85-sivuisen teollisia ruokia valmistavia ohjeistavan Nutritional Guidelines -oppaan) josta lie iloa tätä blogia ajatellen..Olen myös vihdoin ja viimein testannut mustin ja Mirrin Compact Care -hiekkaa ja siitä on tulossa juttu myöskin.. Näette sitten mikä oli mielipiteeni :)
Ja koska kyseisessä liikkeessä (ja liikkeen nettisivuilla) on tullut asioitua niin paljon, olin saanut myös vähän reilun 10€ bonuksen kantistilille.. Tänään tulostimenhakureissulla käväisin kuluttamassa sen sieltä pois kummittelemasta ja normaalien pussiruokavalintojen lisäksi ostin kokeiluun törkyhintaisia Applawsin pussukoita 2 kpl ja yhden Brit Caren pussukan maistiaisiksi myöskin..

Enkä tajua mikä tässä Applawsissa maksaa 1,29€ per 70g? Varsin valjua, mielestäni :D Eipä tarvi meille ostaa tätä toiste.. Vaikka kyllähän se maistui ainakin näin välipalana, kun oikea ruoka yrittää sulaa pakastimen jäljiltä.

Isäntä ei ymmärrä hienoja lautasia kissojen ruokakuppeina.. :D

Loppuun laitettakoon muutama kuvanpoikanen olivatpa ne  'järkkäriteräviä' tai ei :D

Kaninkoivet..

Vähän vaan oon liian iso..

Muistiinpanot, oi muistiinpanot..

Niin leikkii kuin äiti petaa?

Pikkuherra Morris.

Ja jotta pysyttäisiin edes jollain tasolla blogin pääaiheessa eli raakaruokinnassa niin :
Mums, siipiä :)

****

Kissankujeita blogissa on meneillään arvonta, jossa kahdelle voittajalle jaetaan muhkeat palkinnot. Kuvassa toinen palkinnoista. Käykää kurkkaamassa!

Klikkaamalla kuvaa pääset arvontasivulle :) 

6 kommenttia:

 1. Applawsin ruuat on kyllä ihan törkyhinnoissa eläinkaupoissa. :D Muutenkaan kun sieltä ei ole tullut piiiitkiin aikoihin ostettua märkäruokia, muuta kuin natures:menua matkoille, tuli kauhisteltua niitä yli 10 € kilohintoja, mitä monissa ruuissa oli. Ah zooplus, kyllä sitä osasi arvostaa.

  Hienoiksi olet saanut kanansiivet leikattua! Minun leikkomiset on mössöä kun en osaa siististi. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En o ikinä tilannu Zooplussalta, vaikka monesti oon siellä pyöriny kattelemassa. Hinnat on tosiaan ihan eri luokassa ku jossain M&M:ssä.

   Fiskarsin oranssit keittiösakset on pilkkomisessa avainasemassa :)

   Poista
 2. IIk! Ihanat ruskeat tassut aaawww :))
  Joo järjestelmäkamera on kyllä aika must.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta on tässä huonojakin puolia! Pitää siirtää kuvat koneelle ennen kuin niitä pystyy jakamaan yhtään mihinkään kuten feispuukkiin.. :D

   Poista
 3. Mäkin oon ihan hulluna hurisevaan ja paperia sylkevään laitteeseen, se on maailman kiinnostavin juttu! -Devi-

  VastaaPoista