tiistai 13. tammikuuta 2015

Metsäilyä ja uudistus

Sainpahan itseäni vihdoin niskasta kiinni ja uudistin hiukan ulkoasua meidän nykytilanteeseen sopivammaksi :) Ruuti pääsi listoille ja minä pääsin eroon niistä vanhan ulkoasun ruskeista väreistä! Jes :)

Olen ollut nyt puoltoista viikkoa lomalla, ja kuinka ollakaan on jostain tempautunut lisää virtaa. Vai johtusikohan nykyään pakonomaisesta säännöllisestä ulkoilusta? Onneksi kunnon metsälenkit ovat ihan jotain muuta kuin pakkopullaa, varsinkin näin kun aikaa on ollut ja töihin ehtimisestä ei ole tarvinnut iltavuoroissa murehtia. Aamu- ja välivuoroina ei metsään valoisaan aikaan kerkiä, eikä pimeällä sinne oikein viitsi lähteä pyörimään.

Tänään oli eka kerta kun jaksoin ottaa kunnon kameran mukaan lenkille, ja tässä olisi muutama kuva meidän tunnin metsälenkiltä. Aijuu neiti tänään 13 viikkoa ja 13,5 kiloa.
Morris koittaa välillä leikkiä, Penni käyttäytyy yhä viileästi.

8 kommenttia:

 1. Emäntä: Miten noita silmiä voi vastustaa, jos kaveri pyytää jotain oikein nätisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan helposti :D Oon varmaan monen mielestä hirvee natsikomentaja mut sellane tarvii ollaki näitte kovapäitten kanssa. Toisaalta täytyy myös olla reilu ja muistaa palkita oikeista teoista. Elämä on siltä osin tosi mustavalkosta: joo on aina joo ja ei on aina ei. Lipsua ei kannata koska 30 kiloo myöhemmin voi olla sit hankalaa :S

   Poista
 2. Voi että osaa olla suloinen koira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hän :D Itse Piru enkelin vaatteissa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Luotu mun suurilla kuvanmuokkaustaidoilla, jotka on copy-paste :DD On hän kyl luttana neiti :)

   Poista