sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Gunpowder Girl and The Purring Boys


Pennillä on eka kertaa elämässään karkea karva. Furminoin kunnolla. Vieläkin irtoaisi.. Poju ei oikein välitä uudesta pikkusiskostaan, ja tarjoaa kyllä kynsiviitosta, jos neiti uskaltautuu kosketusetäisyydelle. Asenne on varuillaan olevan kiinnostunut, Viha-rakkaussuhde tästä vielä kehkeytyy.
Penni onneksi osaa jo rentoutua, vaikka Ruuti olisi ihan vieressä.. kunhan Ruuti nukkuu ja pysyy lattialla ja herra itse ylemmällä tasolla.Morris-paran komeaksi kasvanut kauluri kuihtui karvanlähdössä lähes olemattomiin, mutta onneksi se ei kauheasti haittaa komistusta. 
Morris on Ruutin suhteen rohkeampi ja käy välillä nenimässä neidin kanssa.. Toki äkkiä siitä kehkeytyy hippasleikki, onneksi kaikkialla on kissoille korkeampia tasoja, joille loikata turvaan.
Morris on hassu kissa, eikä osaa hypätä koiraporttien yli, vaan kiljuu aina täyttä kurkkua jotta pelastaja saapuisi raottamaan portin ovea.


Ruuti-neiti täyttää tiistaina 11 viikkoa, ja painoakin on kertyyt jo yli 10 kiloa. Kengännauhat on ihan parhaat leikkikalut, ja se jos jokin on ongelma varsinkin, kun koittaa pukea kenkiä jalkaansa kiireessä. Neiti on oikea vilivilpertti ja täystuho. Mainio pakkaus.
Pakko se on raakaruokinta aloittaa tämänkin kanssa, tai pakkohan ei ole muuta kuin suorittaa sitä ennen laskelmat neitokaisen tarpeiden täyttämiseksi. Uskomaton määrä paskaa näin suoraansanottuna tulee tuosta nappularuasta.

Näihin tunnelmiin oikein mukavaa uutta vuotta! :) 
Koitan päivittää taas joskus.

4 kommenttia:

 1. Oivoi, on kisujen maailmat mullillaan ku 11 viikkoinen pentu on niitäkin isompi! :D Tsemppiä totutteluun, onneksi Morris on kuitenkin jo kaveria. :) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta myös sinne teille päin :)

   Poista
 2. Ruuti on kyllä todella suloinen! <3

  VastaaPoista